Steffen Jensen


Som født til danskpop og dansemusik! ... Men uden egentlig at vide det.

Der gik flere år som bassist og trommeslager, inden Steffen var klar over, at han skulle tage del i formidlingen af partymusikkens livsglade appeller. Dog er musikken ikke fremmed for ham. Med forældre, der altid har hørt den folkelige musik og med en åben tilgang til nye projekter, faldt det ikke unaturligt for Steffen at blive bassist i Payaz.


En lang række af forskellige, musikalske konstellationer er det blevet til, og der er både stiftet bekendtskab med musikalsk alsidighed som trommeslager på 'Den Rytmiske Højskole' i Vig, Rock'n'Roll i det gamle band ''The Thunderflies'', dansktop i koncept-bandet ''Spot On'' og backing-bassist i musical hos Musicalforeningen Storebælt. Genrer, der alle har været et supplement til den nylige titel, som bassist i Payaz.

Steffen - Med bas - Redigeretjpg

Privat bor Steffen med sin kæreste Trine, i den lille landsby, Buerup, nær Jyderup på Vestsjælland. Bassens dybe toner strømmer ofte ud over det bakkede landskab, landet omkring Buerup byder på. En dag uden de lækre, varme toner, er nærmest utænkelig, men sommetider er det dog også lyden af computerspil og trommer, der finder vej over de høje bakker. Når det ikke handler om musik, er Steffen en del af Musicalforeningen Storebælt og spiller skuespil dér.