Jesper Jensen


''Dejlig Er Den Himmelblå'' - jeg vil lære den ... og det gjorde han!

Allerede som 10-årig fik Jesper stukket sit første keyboard i hånden. Med tålmodighed og stædighed, og flere timers træning lærte han endelig at spille ''Dejlig Er Den Himmelblå''. At det senere er blevet helt andre sange, der har fået hans opmærksomhed, er man ikke i tvivl om.

På trods af sin tidlige debut som pianist og keyboard-spiller har det ikke altid stået skrevet i kortene, at Jesper skulle blive udøvende musiker. I sine unge år, øvede Jesper flittigt på keyboardet, men mistede igen interessen  - indtil han igen begyndte at spille i 2014.

Mikkel tog fat i Jesper og spurgte om han ikke ville være med i et nyt koncept, Mikkel var ved at udvikle. Og før Jesper vidste af det, var han nu keyboardspiller i Payaz. Han fandt hurtigt sin rolle i orkestret og lærte hurtigt at udfylde de ting, han skulle - det er nemlig også Jesper, der står for justering lyd, når Payaz spiller.

Jesper - med Keys - lavere kvalijpg

Privat er Jesper single, og bor i hjertet af Fårevejle St. med arbejde i en nærtliggende grusgrav. I fritiden nyder Jesper at slappe af i det hjemlige, hvis han ikke svinger ketcheren i badminton eller er hoppet på nakken af sin Honda Rapsol-motorcykel.