Mikkel Kock


Som taget direkte ud af Flemming Bamse Jørgensens sang ''Jeg Følger Mit Hjerte'' har Mikkel taget musikken til sit hjerte - og glæden for den vokser hver dag!

Hvad enten der er tale om danskpop, country, rock eller hvilken konstellation det end måtte være, lever Mikkel sig altid 100 % ind i den musikalske sammenhæng, han optræder i. Med sit udgangspunkt som stortrommeslager i Bjergsted-garden i sine barndomsår, har interessen for musik vokset markant og vokser stadig i den unge, ambitiøse musiker

Som tidligere trommeslager i det gamle Rock'n'Roll band ''The Thunderflies'', som tidligere trommeslager i hård rock-bandet Torque, som backing (trommeslager) til forskellige solister i pop/soul/rock genren, som backing  til Musicalforeningen Storebælts musicals, som stifter, forsanger og guitarist i det successfulde koncept-band ''Spot On'', som gæstesolist som sanger hos danskpop-bandet Kandis og som stifter, forsanger og guitarist i Payaz må det siges, at Mikkel har haft masser af jern i ilden siden sin debut i 2012 som musiker

Mikkel - Underjpg

Privat bor Mikkel med sin forlovede Lilli, og sammen har de parrets fælles, første barn: Theodor. Mikkel arbejder til dagligt som musiklærer i Nr. Jernløse.

Når hverdagen, der ellers er fyldt op af musik, har en lille rum tid tilgængelig, afholder Mikkel forskellige arrangementer, holder workshops i retorik og er instruktør og kapelmester for Musicalforeningen Storebælt.

Ost og rødvin bliver der dog også plads til ind i mellem, på trods af en travle kalender.