Peter Bang


Hvis det står skrevet i stjernerne, hvad ens liv vil byde på, er det ingen tvivl: Peter fandt den helt rette vej ... Musikken!

Som ganske ung startede Peter sin musikalske karriere som de fleste andre; på klaveret. ''Man skal kunne spille en melodi på sit instrument'', lød parolen hjemmefra. Ikke desto mindre kunne dét ikke holde Peter tilbage fra at spille trommer, og allerede i en alder af 10 år, var han blandt kvarterets børn, kendt som marchtrommeslager og trommeslager i brassband. Men den musikalske rejser slutter langt fra hér!

Årene efter folkeskolen og i gymnasiet bød på masser af musik i såvel ind- som udland, og listen af lande, Peter har ageret musikalsk aktør i, er lang og rummer bl.a. Danmark, New York, Polen, Frankrig og Spanien. Derudover har Peter trakteret trommerne i utallige rock- og popbands, festorkestrer, revy- og musicalensembler i Århus og omegn. I skrivende stund har Peter spillet flere hundrede koncerter, og er igen frisk på at spille for en masse glade mennesker med Payaz.

Payaz - Ny trommeslager Peter Bangjpg

Peter er født og opvokset med fødderne plantet i den jyske muld, hvilket også afspejles i jobbet som pædagog på en skole i Ringsted, hvor han har slået sig ned sammen med kæresten Mette for år tilbage. I hjemmet bor også deres tre teenagebørn, der bestemt ikke gør livet kedeligt, når han for en stund ikke slår løs på trommerne i Payaz, men er hjemme på private egne.

Udover musik, sætter Peter stor pris på madlavning, der som oftest tager familien rundt i alskens retter fra ind- og udland i det hyggelige køkken.